Майбутні культурологи вивчають досвід проведення соціокультурних заходів закладами культури

Студенти-культурологи разом із доценткою Аллою Литвиненко у рамках роботи студентської наукової групи за проблемою «Актуальні питання української культурології ХХ–ХХІ століть» відвідали Міні-форум київських видавців, що проходив у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І. П. Котляревського.

Захід супроводжувався виставкою поліграфічної продукції різних видавництв України – видавничого дому  «Букрек» м. Чернівці, видавництв «Критика» і «Мамине сонечко»  м. Київ, де їхні представники презентували свої здобутки у сфері книгодрукування.

На початку форуму відомий український письменник, перекладач, видавець і громадський діяч Вадим Карпенко виступив із презентацією YouTube каналу Центрального будинку офіцерів ЗСУ, що нині діє, як  альтернатива  сучасним  українським ЗМІ, у висвітленні історії та сьогодення нашої держави.

Студенти-культурологи мали змогу оцінити найважливіші напрями роботи українських видавців в умовах російсько-української війни й окреслити актуальну проблематику для своїх подальших наукових досліджень з культурології. У подарунок учасники форуму отримали цікаві книги.

You may also like...