ВИЗНАЧЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ «НАЙКРАЩА КІМНАТА»

9 жовтня 2023 р. викладачі факультету технологій та дизайну Валентина Титаренко, Андрій Цина, Петро Молчанов, Володимир Кондель, представники студентського самоврядування Алла Козленко, Іван Навродський, Роман Гарець на чолі з деканом факультету Юлією Срібною та заступником декана з виховної роботи Наталією Орловою відвідали гуртожиток № 3, де проживають студенти факультету.

Було перевірено облаштування житлових кімнат гуртожитку, дотримання чистоти й порядку в кімнатах. Для студентів-першокурсників проведено бесіду щодо санітарно-гігієнічних норм проживання та правил поведінки в гуртожитку, спрямованих на формування потреби у безпечній поведінці, протидії та запобіганню негативним звичкам, профілактиці захворювань, а також на формування почуття господаря та господарської відповідальності кожного студента.

У результаті перевірки були визначені найкращі кімнати студентів факультету технологій та дизайну. І місце отримали Олександр Приходько та В’ячеслав Таран, які проживають у кімнаті 545.

ІІ місце поділили хлопці з кімнати 552 – Владислав Яковенко, Дмитро Деркач та дівчата з кімнати 551 – Анастасія Федоренко, Єлизавета Летюка, Ірина Карпенко.

ІІІ місце отримали хлопці з кімнати 351 – Іван Навроцький, Віталій Макайда та Олег Булда.

You may also like...