Викладачі кафедри теорії і методики технологічної освіти – учасники вебінару «Викладання технологій у 6 класі НУШ: рекомендації та практичний досвід»

23 жовтня 2023 року викладачі кафедри теорії і методики технологічної освіти долучились до вебінару «Викладання технологій у 6 класі НУШ: рекомендації та практичний досвід».

Під час вебінару розглянули ряд важлиих питань щодо технологічної освіти школярів в умовах Нової української школи:

  1. Особливості планування роботи на уроках технологій у 6 класі НУШ.
  2. Формування наскрізних умінь і ключових компетентностей на уроках технологій.
  3. Банк ідей індивідуальних і групових творчих проєктів для учнів та учениць 6 класу НУШ.
  4. Практичний досвід роботи у 6 класі НУШ.

Спікерка вебінару була  Бартюк Вікторія – учителька трудового навчання в ТОВ «НВК:Новопечерська школа», м. Київ; переможниця Всеукраїнського хакатону для вчителів «STEM: гендерночутливий підхід до навчання у школі».

Учасники та учасниці вебінару ознайомилися із практичним досвідом формування наскрізних вмінь учнів та учениць на уроках технологій у 6 класі НУШ, обмінятися досвідом із колегами-освітянами, а також згенерувати нові ідеї для викладання уроків технологій.

За результатми вебінару обговорили особливості методичної підготовки майбутніх учителів технологій до роботи у закладах загальної середньої освіти та їх професійної діяльності в умовах Нової української школи.

Було вдосоконалено компетентності: професійні, у галузі природничих наук, техніки і технологій, навчання впродовж життя.

You may also like...