Відбулася студентська олімпіада з теорії і методики технологічної освіти

5 грудня 2023 року відбулася студентська олімпіада з теорії і методики технологічної освіти. Учасниками олімпіади стали здобувачі освіти третього та четвертого років навчання спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технологіі) – Алла Козленко, Інна Бут, Ірина Поліщук, Іван Навроцький, Борис Нікіфоров, Тетяна Хоружа, Аліна Широка, Катерина Кучковська, Євген Грбик, Анастасія Вігіліцька, Олександр Козуб. Захід пройшов у змішаному форматі.

Для проведення студентськоі олімпіади з теорії і методики технологічної освіти було створено комісію, яка забезпечила перевірку та оцінювання теоретичної і практичної складової завдань. До складу комісії увійшли:
В. П. Титаренко – голова комісії;
Л. О. Гриценко – член комісії;
О. В. Кудря – член комісії;
Н. О. Нагорна – член комісії.

Олімпіада з теорії і методики технологічної освіти дала можливість обдарованій студентській молоді продемонструвати рівень теоретичної і практичної підготовки до майбутньої професійної діяльності в закладах загальної середньої освіти.

У ході олімпіади студенти виконали завдання теоретичного та практичного спрямування, проявили свою експертність у педагогіці, технологічній освіті та інноваційних підходах до навчання.

Проведена олімпіада дозволила майбутнім учителям трудового навчання та технологій під час проведення фрагментів уроків продемонструвати сучасні новаторські методики викладання технологій.

Вітаємо переможців!
1 місце – Поліщук Ірина (гр. ТД-31)
2 місце – Бут Інна (гр. ТД-41)
3 місце – Козленко Алла (гр. ТД-41)

Організатори студентської олімпіади з теорії і методики технологічної освіти бажають усім учасникам наснаги у опануванні професії вчителя трудового навчання та технологій, нових творчих здобутків .

You may also like...