Викладачі кафедри теорії і методики технологічної освіти прововели для ліцеістів із Наукового ліцею № 3 Полтавської міської ради творчий майстер-клас

30 січня 2024 року викладачі кафедри теорії і мтеодики технологічної освітиПолтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка зустрілися зі школярами Наукового ліцею № 3 Полтавської міської ради.

Метою зустрічі було навчання учнівської молоді технологіям виготовлення виробів у техніці паперопластики. Творча робота з папером позитивно впливає на зниження тривожності, що особливо актуально в умовах сьогодення, допомагає розвавти мислення і фантазію здобувачів освіти. Виготовлений своїми руками виріб надає діятм впевненості у власних силах, сприяє підвищенню самооцінки.

Викладачі Оксана Кудря та Наталія Нагорна під час взаємодії з ліцеїстами приділили увагу технологічному процесу створення виробів в техніці об’ємної паперпластики. Школярі активно долучалися до творчої діяльності з вигьтовлення листівки із зимовою тематикою, використовували додаткові декоративні елементи у її оформленні.

Захід відбувся під час перерви, активно допомагали у його проведенні учні із 6-Н класу разом із класним керівником Анною Коняхіною. Творчий майстер-клас мали можливість відвідати усі охочі ліцеїсти. Такий підхід до організації відпочинку шляхом залучення школярів до активної творчої діяльності допоміг переключити увагу й сприяти зниженню тривожності.

Викладачі та студенти факультету технологій та дизайну постійно долучаються до роботи з учнями в закладах загальної середньої освіти. Проведений захід відповідає профорієнтаційній стратегії Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

You may also like...