Стейкголдери ініціювали онлайн-курси з англійської мови

За ініціативи Голови президії правління громадської організації «Європейський вибір Полтавщини» Тетяни Коліванової та голови громадської організації «Об’єднані надією» Романа Шестопала, які є стейкголдерами освітньої програми «Культурологія», з квітня 2024 р. розпочинає роботу онлайн експрес-курс з англійської мови.

Щовівторка та щочетверга, починаючи з 16 квітня до червня 2024 року, здобувачі освіти та внутрішньо переміщені особи, а також вразливі групи населення отримали можливість безкоштовно долучитися до занять із викладачкою полтавського мовного центру «Європейський вибір» Лізою Бадасен. Під час роботи курсів студенти актуалізуватимуть базові знання англійської, а також працюватимуть над удосконаленням навичок, корисних під час складання тестів з іноземної мови. Заняття будуть особливо корисні тим, хто готується до складання ЄВІ – вступного випробування з іноземної мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), а також тих, хто планує вступ в аспірантуру.

Голова сектору освітньої та соціокультурної діяльності громадської організації «Європейський вибір Полтавщини» Олександр Лукʼяненко відповідає за орієнтацію підготовки на Загальноєвропейські рекомендації з мовної освіти для рівнів В1-В2, а також проводить моніторинг підбору тестових завдань на основі автентичних текстів із друкованої та онлайн періодики, буклетів та художньої літератури.

Проєкт з онлайн-експрес-курсів та блок підготовки до складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступу в магістратуру та аспірантуру майбутніх працівників соціокультурної сфери в умовах війни росії з Україною реалізується за фінансової підтримки партнера кафедри культурології, Громадської організації «Mana Eiropa» (м.Рига, Латвія).

Участь у заняттях для внутрішньо переміщених осіб є безкоштовною. Для отримання посилання на онлайн-курс слід ПРОЙТИ РЕЄСТРАЦІЮ.

Для всіх бажаючих доступ до занять відкритий за умови символічно донату на рахунок громадської організації «Об’єднані надією». Кошти йдуть на підтримку ЗСУ та ВПО. З дійсністю організації можна ознайомитися на САЙТІ.

You may also like...