З нагоди святкування 110 річниці Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка на факультеті технологій та дизайну було організовано низку майстер класів для майбутніх абітурієнтів

Аспірантка кафедри професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності, асистентка кафедри теорії і методики технологічної освіти Анна Шовкова-Альохіна провела для учнів 10 класу Ліцею № 6 «Лідер» Полтавської міської ради Maker Space «Мистецтво колажу» під час якого старшокласники  ознайомилися  з тисячолітньою  історіє виникнення колажу, його видами та популяризацію як елемента арт-мистецтва.

Анна Олександрівна перезнтувала учням технологію виготовлення арт-колажів, особливості побудови композиції, наголосила на прийомах роботи з газетними та журнальними вирізками, використанням фарб, еко-паперу та можливості інкрустації.

Залучившись допомогою студенток спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології)  Широкої Аліни, Айнур Рзаєвої, Аліни Ткаченко учні проявили свою креативність та індивідуальність створюючи роботи у стилі поп-арт.

По завершенню заходу школярі презентували загалу свої роботи та ділились емоціями від творчої діяльності.

Доцент кафедри професійної освіту, дизайну та безпеки життєдіяльності Валерій Титаренко провів зустріч зі учнями Державного навчального закладу «Полтавське вище міжрегіональне професійне училище імені Бірюзова С.С.» на якій ознайомив слухачів з перспективами навчання в університеті за ОПП «Професійна освіта. (Транспорт. Логістика)».

You may also like...