Викладачкою кафедри теорії і методики технологічної освіти Наталією Нагорною в рамках тижня факультету проведено  воркшоп «Залучення мобільних додатків у дизайн-проєктування»

22 квітня 2024 року в «Дизайн-центрі» навчального корпусу №3 відбувся інтерактивний воркшоп «Залучення мобільних додатків у дизайн-проєктуванні», який організовано в рамках тижня факультету технологій та дизайну.

Спікером воркшопу була Наталія Нагорна, кандидатка педагогічних наук, асистентка кафедри теорії і методики технологічної освіти, яка ознайомила здобувачів освіти різних спеціальностей та учнів ЗЗСО (ліцей №1), з досвідом застосування мобільних додатків для дизайн-проектування.

Учасники воркшопу активно взяли участь у виконанні практичних завдань та отримали навички застосування нових знань та умінь на практиці.

Доєдналися до воркшопу в онлайн форматі і студенти ЗВО, зокрема, ДВНЗ «Донбаського державного педагогічного університету» на чолі із завідувачем кафедри теорії і практики технологічної та професійної освіти, доктором педагогічних наук, професором Володимиром Івановичем Бондаренко та кандидаткою педагогічних наук, доценткою Надією Валентинівною Вовк, Українського державного університету імені Михайла Драгоманова та Полтавського осередку громадської організації «Всеукраїнська асоціація наукових і педагогічних працівників технологічної освіти».

Захід виявився вкрай корисним для здобувачів освіти та викладачів, сприяючи збільшенню їх компетенцій у сучасному комп’ютерному дизайні.

You may also like...