Гостьова лекція «Проєктна діяльність – один із ефективних шляхів розвитку професійної освіти» Віктора Гриженка

Продуктивно розпочався тиждень факультету технологій та дизайну 22 квітня 2024 р. з гостьової лекції «Проєктна діяльність – один із ефективних шляхів розвитку професійної освіти» Віктора Гриженка, кандидата педагогічних наук, заступника директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Полтавській області. Лекція проходила у змішаному форматі: в навчальній аудиторії зібралися здобувачі вищої освіти та викладачі факультету технологій та дизайну, а в Zoom-конференції слухали лекцію колеги та коліжанки з Бердянського державного педагогічного університету і ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет».

Особливу увагу слухачів лекції привернув огляд проєктів міжнародного рівня, у реалізації яких брали участь НМЦ ПТО та ЗП(ПТ)О Полтавської області, зокрема:

– Проєкт EdUP «Публічно-приватне партнерство для поліпшення професійної освіти в Україні»;

– Программа ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України»;

– Проєкт «Skills4Recovery: Професійна освіта в Україні»;

– Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Колектив кафедри професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності щиро дякує Віктору Гриженку за презентацію актуального і такого затребуваного на сучасному етапі розвитку професійної та вищої освіти досвіду проєктної діяльності!

You may also like...