У педагогічному університеті відбувся VІ Всеукраїнський круглий стіл здобувачів освіти «Актуальні проблеми культурології»

Студенти та викладачі факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка провели VІ Всеукраїнський круглий стіл здобувачів освіти «Актуальні проблеми культурології». Захід у змішаному форматі об’єднав 84 учасників: учнів шкіл, здобувачів освіти бакалаврату, магістрантів, аспірантів і докторантів із Горішніх Плавнів, Дніпра, Кременчука, Києва, Мюнхена, Полтави, Рівного, Сум, Слов’янська та Харкова. Традиційний для кафедри культурології захід став дискусійним майданчиком для обміну думок молоді з теоретичних питань культурології, актуальних проблеми культурології в історичному дискурсі, новітніх соціокультурних практик та з розгляду мистецтва як чинника соціокультурної модернізації суспільства.

З вітальним словом виступили ректорка професорка Марина Гриньова і проректор з наукової роботи професор Василь Фазан. Очільниця факультету технологій та дизайну доцентка Юлія Срібна відзначила здобутки кафедри у роботі з науково обдарованою молоддю та відзначила зростання кількості учасників та якість доповідей. Голова громадської організації «Об’єднані надією», стейкголдер спеціальності 034 Культурологія Роман Шестопал наголосив, що пошуки юних науковців особливо важливі в умовах російської агресії та допомагають формувати інтелектуально й духовно здорову націю.

На головній панелі круглого столу упродовж двох годин свої наукові здобутки представляли здобувачі освіти різних спеціальностей.

Детальна інформація за покликанням: http://pnpu.edu.ua/news/u-pedagogichnomu-universyteti-vidbuvsya-vi-vseukrayinskyj-kruglyj-stil-zdobuvachiv-osvity-aktualni-problemy-kulturologiyi.html

You may also like...