Знайомство з швейним виробництвом у громадській спілці «Соціальне підприємство «Навчально-виробничий центр»»

23 травня 2024 року для студентів спеціальності 015.36 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) з метою ознайомлення з організацією виробництва та технологічними процесами була проведена екскурсія на швейне підприємство під керівництвом викладачів Тетяни Борисової та Наталії Орлової.

У ході екскурсії студенти відвідали розкрійний та швейний цехи підприємства, склад готової продукції. Побачили весь технологічний процес виготовлення одягу різного асортименту. Ознайомились із облаштуванням виробничих приміщень, роботою спеціалізованого швейного обладнання та з новими зразками продукції. Технологія виробництва і якість виробів відповідають європейським стандартам. Підприємство працює з іноземними замовниками на основі давальницької сировини, а також виконує замовлення невеликими партіями для вітчизняних споживачів. Відвідувачам розповіли про особливості організації і планування обсягів виробництва, а також про контроль якості швейних виробів.

Екскурсію на підприємстві провела керівник громадської спілки «Соціальне підприємство “Навчально-виробничий центр”» Аліна Твердохліб, яка окреслила найближчі перспективи розвитку виробництва та висловила побажання поглиблювати співпрацю з Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка та конкретно з кафедрою професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності щодо проходження практики студентів, написання курсових та кваліфікаційних робіт, запрошення провідних фахівців на гостьові лекції тощо.

Екскурсія була цікавою та пізнавальною. Висловлюємо щиру подяку адміністрації підприємства за можливість ознайомитись з новітніми технологіями та сучасними напрямками розвитку легкої промисловості.

You may also like...