Завершилася практика професійного спрямування студентів-культурологів

Здобувачі IV курсу першого (бакалаврського) освітнього рівня групи К-46 денної форми навчання спеціальності 034 Культурологія завершили проходження практики професійного спрямування. Під час звітної конференції студенти обговорили основні результати, досягнуті під час перебування на базах практики.

Студентська молодь апробувала своїй знання, уміння й навички у Літературно-меморіальному музеї Панаса Мирного, у бібліотеці імені М. А. Жовтобрюха Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, у Петрівсько-Роменському сільському Будинку культури Гадяцького району Полтавської області, у Полтавських обласних громадських організаціях «Європейський вибір Полтавщини» та «Об’єднанні надією». Здобувачі освіти ознайомилися зі змістом та специфікою роботи установ і громадських організацій, а також визначили особливості їхньої професійної діяльності.

У ході обговорення майбутні бакалаври культурології висловили думку про те, що можливість бути залученим до практичної діяльності дозволяє розвивати їхні фахові компетентності, оскільки вони вивчають реальні ситуації та пов’язують отримані під час навчання теоретичні знання з практикою.

Члени комісії, професор Олександр Лук’яненко та доценти Рената Винничук і Віта Дмитренко Викладачі зауважили високий та достатній рівень досягнення мети практики – підготовку здобувачів до виконання різноманітних функцій культуролога, менеджера індустрії дозвілля, рекреаційних ресурсів і технологій; поглиблення набутих у процесі навчання знань, умінь і навичок, формування їхньої готовності до самостійної соціокультурної діяльності.

You may also like...