Наукова діяльність майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи

Здобувачі освіти спеціальності 015 Професійна освіта (Сфера обслуговування) Яковенко Владислав, Плахота Анастасія, Месечко Даниїл разом з асистентом кафедри професійної освіти, дизайну та БЖД, доктором філософіі Світланою Огуй та гарантом освітньої програми Професійна освіта (Сфера обслуговування. Готельно-ресторанна справа) доцентом Оксаною Кудрею прийняли участь у Х Міжнародній науково- практичній інтернет-конференції “Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини.

Організатором конференції була кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг).

Мета конференції – аналіз та узагальнення нових теоретичних та
прикладних результатів наукових досліджень щодо застосування харчових добавок у технологіях харчових продуктів для харчування здорової та хворої людини, зберігання сировини і харчових продуктів та пошук шляхів забезпечення їх якості й безпеки.

Тематичні напрями роботи конференції:
1. Детермінанти використання харчових добавок в технологіях харчових продуктів.
2. Інноваційні технології функціональних харчових продуктів для харчування здорової та хворої людини.
3. Розвиток харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність.

Результатом наукової діяльності майбутніх фахівці готельно-ресторанної справи стали опубліковані праці у збірнику матеріалів конференціі. Вітаємо здобувачів освіти із першим науковим доробком!

You may also like...