СТЕЙКГОЛДЕРИ ІНІЦІЮВАЛИ ПІДГОТОВКУ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ДО СКЛАДАННЯ ЄВІ

За ініціативи Голови президії правління Полтавської обласної громадської організації «Європейський вибір Полтавщини» Тетяни Коліванової, яка є стейкголдером освітньої програми «Культурологія», розпочали роботи курси з підготовки до складання ЄВІ – вступного випробування з іноземної мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста).

Щосуботи, починаючи з 1 квітня до червня 2023 року, здобувачі освіти спеціальності 034 Культурологія та внутрішньо переміщені особи, а також вразливі групи населення отримали можливість безкоштовно долучитися до занять із викладачкою полтавського мовного центру «Європейський вибір» Лізою Бадасен. Під час роботи курсів студенти напрацьовуватимуть методику виконання завдань тесту з блоків «Читання» та «Використання мови».

Голова сектору освітньої та соціокультурної діяльності Полтавської обласної громадської організації «Європейський вибір Полтавщини» Олександр Лукʼяненко відповідає за орієнтацію підготовки на Загальноєвропейські рекомендації з мовної освіти для рівнів В1-В2, а також проводить моніторинг підбору тестових завдань на основі автентичних текстів із друкованої та онлайн періодики, буклетів та художньої літератури.

Проєкт з підготовки до складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступу в магістратуру майбутніх працівників соціокультурної сфери в умовах війни росії з Україною реалізується за фінансової підтримки партнера кафедри культурології, Громадської організації «Mana Eiropa» (м.Рига, Латвія).

You may also like...