Питання корупційних ризиків обговорили на факультеті технологій та дизайну ПНПУ імені В. Г. Короленка

5 жовтня на факультеті технологій та дизайну відбулося обговорення питання корупційних ризиків у закладі вищої освіти.

Інна Важеніна, як уповноважена особа з питань запобігання корупції, поінформувала учасників заходу щодо процедур та алгоритму дій у випадках виявлення корупційних порушень. Інна Леонідівна ознайомила працівників факультету з окремими нормами антикорупційного законодавства. У ході зустрічі зосередили увагу на понятті «корупція» та ключових ознаках корупції, розглянули види корупційних ризиків й відповідальність за вчинення корупційних дій.

Деканка факультету технологій та дизайну Юлія Срібна наголосила, що успішний механізм протидії корупції в сучасному ЗВО полягає у визначенні корупційних ризиків, ідентифіковуванні слабких сторін, опрацюваннні цих питань з адміністрацією та колективом, роз’ясненні студентам, й загалом – спільної роботи разом.

Наприкінці заходу учасники зауважили вагомість ролі кожного члена академічної спільноти у попередженні корупційних ризиків, відзначили важливість даної зустрічі задля запобігання корупції та забезпечення чесного й прозорого освітнього середовища для всіх учасників освітнього процесу факультету технологій та дизайну ПНПУ імені В.Г. Короленка.

You may also like...