Проведено кураторську годину для першокурсників «Формування поведінки правильних безпекових дій»

12 жовтня 2023 року на факультеті технологій та дизайну для студентів першого курсу була проведена кураторська година, метою якої було надання здобувачам освіти базових знань з основ безпеки та формування поведінки правильних безпекових дій в умовах воєнного стану.

Деканка факультету технологій та дизайну Юлія Срібна відзначила надзвичайну актуальність питань безпеки в умовах сьогодення, коли триває російсько-українська війна. Юлія Анатоліївна зазначила, що умови воєнного стану вимагають інших підходів до організації навчально-виховної роботи у закладі освіти, наголосила на важливості відповідального відношення усих учасників освітнього процесу із набуття знань з основ безпеки, ознайомлення з важливими для збереження здоров’я та життя правилами дій в певних ситуаціях. 

Куратор академічних груп ПН (лп)-13, ПН(д)-14, ПН(со)-15 Анна Шовкова зауважила на важливості дотримання техніки безпеки під час навчального процесу. Звернула увагу на необхідності перебування під час повітряних тривог у відповідно облаштованих укриттях університету.

Куратор академічної групи ТД-11 Оксана Кудря відзначила важливість забезпечення в реаліях сьогодення безпекової складової здоров’я кожної особистості, зосередила увагу студентів на правилах проживання у гуртожитку та безпекових правилах, яких необхідно дотримуватись у повсякденному житті. Учасники заходу повторили правила безпечного користування побутовими електроприладами.

Наталія Нагорна, куратор академічної групи ТД-12, приділила увагу правилам взаємодії учасників освітнього процесу, етичних норм поведінки здобувачів освіти. Куратор Петро Молчанов ПН(т)-16 наголосив на відкритості викладацького складу факультету та спеціальних відділів університету, на можливості вільного звернення студентів при вирішенні будь яких питань.

You may also like...