У педагогічному університеті відбулася конференція «Дизайн-освіта у професійній підготовці майбутніх фахівців»

26 жовтня 2023 р. на факультеті технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка у змішаному форматі відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Дизайн-освіта у професійній підготовці майбутніх фахівців».

З вітальним словом до учасників наукового зібрання звернулися докторка педагогічних наук, професорка, членкиня-кореспондентка НАПН України, заслужена працівниця освіти України, членкиня-кореспондентка Міжнародної академії педагогічної освіти, лауреатка Державної премії в галузі науки і техніки України Марина Гриньова. Вона наголосила на надзвичайної актуальності підготовки студентської молоді до науково-дослідної роботи у сфері дизайн-освіти та важливості використання викладацьким складом інноваційних технологій під час підготовки майбутніх фахівців.

Проректор із наукової роботи, доктор педагогічних наук, доктор теологічних наук, професор Василь Фазан зауважив, що в сучасних умовах важливо формувати у студентської молоді знання про сучасні тенденції дизайн-освіти, їхньої обізнаності із культурологічними аспектами дизайну і мистецтва.

Детальна інформація за посиланням: http://pnpu.edu.ua/news/u-pedagogichnomu-universyteti-vidbulasya-konferencziya-dyzajn-osvita-u-profesijnij-pidgotovczi-majbutnih-fahivcziv.html

You may also like...