На факультеті технологій та дизайну відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями Розсошенської гімназії

24 листопада 2023 року на факультеті технологій та дизайну викладачами кафедри теорії і методики технологічної освіти, кафедри професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності й кафедри культурології проведено профорієнтаційну зустріч з учнями 11-А класу Розсошенської гімназії.

Гостей заходу привітала очільниця факультету технологій та дизайну доцентка Юлія Срібна, яка розповіла про особливості навчання здобувачів освіти на факультеті за разними спеціальнорстями та відповіла на запитання учнів щодо вартості навчання, виплат стипендії, можливостей поєднання роботи і навчання, умов проживання у гуртожитку та інші.

У ході зустрічі майбутнім абітурієнтам були презентовані освітні програми, за яким здійснюється підготовка здобувачів освіти на факультеті технологій та дизайну:

  • освітня програма «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)» (гарант ОП – доцентка Тетяна Борисова);
  • освітня програма «Професійна освіта (Дизайн)» (гарант ОП – кан.пед.наук Наталія Орлова);
  • освітнья програма «Професійна освіта (Транспорт. Логістика)» (гарант – доцент Валерій Титаренко);
  • освітня програма «Професійна освіта (Сфера обслуговування. Готельно-ресторанна справа)»  (гарант – доцентка Оксана Кудря);
  • освітнья програма «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» (гарант ОП – доцентка Лариса Гриценко) ;
  • освітня програма «Культурологія» (гарант – доцентка Рената Винничук).

Зустріч була спрямована на ознайомлення одинадцятикласників зі спеціальністями, надання інформації щодо особливостей підготовки майбутніх фахівців різних сфер та можливостей їх подальшого працевлаштування. Учні проявили зацікавленість, спілкування відбулося у формі діалогу.

Наприкінці заходу Юлія Анатоліївна запросила учнівську молодь на навчання за спеціальностями, за якими здійснює підготовку факультет технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

You may also like...