Щиро вітаємо студентку групи ТД-31 Поліщук Ірину Анатоліївну з призначенням академічної стипендії імені М. С. Грушевського!

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 258 від 04 березня 2024 року «Про призначення академічної стипендії імені М. С. Грушевського» студентам та аспірантам українських закладів вищої освіти призначено академічні стипендії імені М. С. Грушевського на 2023/2024 навчальний рік.

Здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3-го курсу спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) має відмінні успіхи в навчанні, очолює науковий цент студентського самоврядування факультету, бере активну участь у студентських науково-практичних конференціях, навчальних семінарах, творчих конкурсах, а також – у громадській роботі та спортивному житті університету. Неодноразово нагороджувалася почесними грамотами та подяками.

Колектив факультету технологій та дизайну щиро вітає Ірину Поліщук з високим досягненням і бажає нових успіхів та перемог!

You may also like...