У Решетилівці відбулися поетичні діалоги кафедри культурології

27 квітня 2024 р. кафедра культурології Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка разом із громадською організацією «Об’єднані надією» провели соціокультурний захід у Решетилівці. Літературний вечір «Наше світло – це ми» відбувся у циклі івентів до тижня факультету та дизайну. Він познайомив слухачів із творчістю молодої поетки з Решетилівщини Ярослави Сидоренко. Модератором діалогів був завідувач кафедри культурології ПНПУ імені В. Г. Короленка Олександр Лук’яненко.

У приміщенні Всеукраїнського центру вишивки та килимарства автори у межах проєкту «Поетичні діалоги» обговорювали питання витоків літературного таланту, історії перших поетичних спроб та критики творів зі сторони близьких та знайомих. Олександр Лук’яненко та Ярослава Сидоренко роздумували щодо місця спогадів у творчості митця, впливу поетичного слова на читача, а також над значенням емоційної віддачі від слухачів для подальшої творчості. Учасники діалогів розмірковували з приводу щирості й доцільності відображення інтимних почуттів у поетичних рядках. Письменники розкривали перед слухачами систему власних життєвих цінностей, ілюстрували віршами своє ставлення до віри й релігії.

Детальна інформація за покликанням: http://pnpu.edu.ua/news/u-reshetylivczi-vidbulysya-poetychni-dialogy-kafedry-kulturologiyi.html

You may also like...