НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ПОКРОВСЬКИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ»

24 травня 2022 р. випускники спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) КЗ «Покровський педагогічний коледж» за допомогою дистанційного сервісу ZOOM зустрілися з деканом і викладачами кафедри теорії і методики технологічної освіти факультету технологій та дизайну ПНПУ імені В.Г. Короленка.

Деканом факультету Валентиною Титаренко майбутнім абітурієнтам була представлена відеопрезентація умов навчання студентів за скороченим терміном навчання на бакалавраті, участі студентів у наукових дослідженнях, навчання за кордоном тощо. Під час зустрічі директор педагогічного коледжу Олена Олійник ознайомила абітурієнти про можливості і перспективи, які вони отримають, обравши для себе спеціальність 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) у Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г.Короленка, який є освітнім партнером Покровського фахового педагогічного коледжу.

Про особливості вступу на перший (бакалаврський) рівень навчання у 2022 році для вступників, які мають диплом молодшого спеціаліста учасникам зустрічі розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Університету Марина Тесленко. Абітурієнти ознайомилися з особливостями підготовки та написання мотиваційного листа і мультипредметного тесту, необхідними для вступу на спеціальності факультету технологій та дизайну.

Про специфіку навчання на факультеті технологій та дизайну, умови проживання студентів в гуртожитку університету, з інфраструктурою університету майбутніх вступників ознайомила заступник декана факультету з навчальної роботи Юлія Срібна.

Майбутні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на питання щодо термінів вступної кампанії, вартості навчання та умов проживання студентів. Наступна профорієнтаційна зустріч на факультеті технологій та дизайну ПНПУ імені В.Г. Короленка відбудеться на наступному тижні. У програмі онлайн-спілкування з випускниками загальноосвітніх шкіл, коледжів та університетів.

You may also like...