Майбутні вчителі технологій спільно з учнями Наукового ліцею № 3 Полтавської міської ради реалізували проєкт щодо оформлення новорічної фотозони у приміщенні класу

21 листопада 2023 року здобувачі освіти спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка зустрілися з ліцеїстами 6-Н класу Наукового ліцею № 3 Полтавської міської ради.

Метою зустрічі було навчання  школярів технології створення новорічного декору та спільна робота учнівської і студентської молоді над проєктом щодо оформлення святкової фотозони у приміщенні класу.

Для учнів у формі презентації було представлено розмаїття новорічного декору, який можна виготовити власноруч. Колективно обговорили можливості використання різних конструкційних матеріалів у створенні декоративних прикрас для тематичного оформлення шкільного інтер’єру.

Викладач кафедри теорії і методики технологічної освіти Оксана Кудря під час взаємодії з ліцеїстами приділила увагу технологічному процесу створення декоративних виробів до новорічних свят у техніці об’ємної паперопластики.

Ліцеїсти спільно з майбутніми учителями технологій Яною Ніколаєнко, Аліною Ткаченко, Андріаною Руснак активно співпрацювали в групах над створенням новорічного декору.

На завершальному етапі студенти разом з учнями виконали завдання з проєктування простору класної кімнати до тематичних свят й оформили  святкову новорічну фотозону власноручно виготовленими декоративними прикрасами.

Наприкінці зустрічі учні разом із класним керівником Анною Коняхіною виголосили слова вдячності студентам – майбутнім учителям технологій за актуальний і розвиваючий захід.

Студенти факультету технологій та дизайну завжди активно долучаються  до роботи з учнями в закладах загальної середньої освіти. Проведений захід відповідає профорієнтаційній стратегії Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка

You may also like...