Профорієнтаційну зустріч проведено викладачами кафедри теорії і методики технологічної освіти

7 березня 2024 року викладачі кафедри теорії і методики технологічної освіти провели профорієнтаційну зустріч з ліцеїстами Державного професійно-технічного навчального закладу «Полтавський професійний ліцей транспорту».

Доцентка кафедри теорії і методики технологічної освіти Лариса Гриценко ознайомила здобувачів освіти Державного професійно-технічного навчального закладу «Полтавський професійний ліцей транспорту» з особливостями навчання на факультеті технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка за різними освітніми програмами. Розповіла про нові освітніх програми «Середня освіта (Трудове навчання та технології. STEM) та «Середня освіта (Трудове навчання та технології. Робототехніка)

Під час профорієнтаційного заходу доцентка кафедри теорії і методики технологічної освіти Оксана Кудря надала інформацію про освітні програми, пов’язані із професійною освітою, за якими навчаються студенти факультету технологій та дизайну. Активне зацікавлення у ліцеїстів викликала представлена освітня програма «Професійна освіта (Транспорт. Логістика)».

У процесі спілкування викладачі надали відповіді на поставлені ліцеїстами запитання щодо вартості навчання та можливостей отримання стипендій, бюджетної та комерційної форми навчання, денної та заочної форми навчання, розглянули можливості поєднання навчання в Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка за різними освітніми програмами.

You may also like...